Andrej Plenković

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice
Makarska | 19. 7. 2016.

Intervju za Makarsku kroniku

U razgovoru s novinarkom Makarske kronike Dijanom Turić, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković govori o provedenom djetinjstvu u Makarskoj, suradnji sa kolegama iz makarskog HDZ-a te pripremi HDZ-a za nadolazeće parlamentarne izbore

Plenković je istaknuo kako je za njega Makarska divan grad koji se izuzetno razvio, a za koji ga vežu najljepše uspomene. Dodao je da očekuje daljnje profiliranje i podizanje kvalitete turističke ponude Makarske, posebno kulture i baštine te infrastrukturni razvoj grada.

Napomenuo je kako je u redovitom kontaktu sa stranačkim kolegicama i kolegama iz Makarske i cijele rivijere te očekuje njihovu potporu da zajedno pozicioniraju HDZ kao dominantnu stranku europskog desnog centra koja se bavi izradom konkretnih rješenja za bolji životni standard svih građana.

Plenković je kazao da se kandidirao za predsjednika HDZ-a s glavnim zadatkom da svojim iskustvom i radom uvjeri hrvatske birače da je HDZ vjerodostojna politička stranka koja je najveći jamac zaštite nacionalnih interesa i pokretanja bržeg gospodarskog razvoja Hrvatske.

''Siguran sam da ću na parlamentarnim izborima s kolegama u HDZ-u uspjeti vratiti povjerenje birača'', poručio je Plenković.

Cijeli intervju možete pročitati ovdje

Teme